donderdag, augustus 20, 2009

Raadsel revisited en Floor


Niemand wil mijn eeuwige roem. Pruillippend staar ik naar het nulletje. Of het is te moeilijk, dat kan natuurlijk ook. Is dat het? Ja hè! Goed, dan maken we het iets gemakkelijker, met een nieuwe foto en een verse hint: Vroeger begon het met een A, maar dat is niet meer politiek correct. Nu begint het met een U. Het A-antwoord is niettemin goed voor de eeuwige roem. Verder ben ik vandaag voor de derde keer oud-oom geworden. Dag Floor!

7 Comments:

Blogger tt said...

Alaska? - US?

8:23 p.m.  
Blogger Xander Michiel Beute said...

Ik ben veel te lui om het po te zoeken, maar het is natuurlijk zo'n bult ergens down under.

8:46 p.m.  
Blogger Frank Blaakmeer said...

po zoeken kan belangrijk zijn. En ja, het is een bult down under. Nog geen roem.

9:53 p.m.  
Anonymous Caroline said...

Is het misschien Uluru, voorheen Ayers Rock genaamd? Ik hoef dit niet op te zoeken, ik weet dit uit mijn hoofd, meneer Beute:)

10:01 p.m.  
Blogger Frank Blaakmeer said...

Eeuwige roem voor Caroline!

10:13 p.m.  
Blogger Xander Michiel Beute said...

Ja hoor, daar zijn ze weer... de eigenwijze, net iets te slimme kindertjes... september nadert. Ik gun je de roem hoor, Caroline.

9:57 a.m.  
Anonymous Karen said...

Dat meen je niet, was dit echt zo moeilijk? Het helpt natuurlijk om er geweest te zijn, en dat ik hem al jaren geleden ook heb opgezocht in Google Earth... Ik denk zelfs dat ik de eerste foto ook wel herkend zou hebben als ik die op tijd had gezien. Maar dat is met geen mogelijkheid meer zeker te weten nu ik de tweede foto als eerste heb gezien...

9:01 a.m.  

Een reactie posten

<< Home