dinsdag, augustus 11, 2009

Wit huis


Hoe het gaat met mijn grote vriend? Leuk dat je het vraagt. Niet zo goed.

Gisteravond belde hij, op mijn mobiel. Of het echt een fout was, dat van die afspraak met de pillendraaiers. Dat ze niet meer dan tachtig miljard zouden hoeven in te leveren. Nu is tachtig miljard in mijn boekje een hoop veel centjes, maar het schijnt dat de viagraschuivers daar een beetje om moeten lachen.

Dus ik zeg: Ja B, sorry, maar dat was een foutje. En had je niet beloofd dat je de afspraken met de farma's op c-span zou laten uitzenden?

Ik hoorde mijn vriend van kleur verschieten. Maar Frank, je weet toch dat er een groot verschil is tussen de campagne en het echte werk. En het mocht niet van Rahm. Bovendien.

Ik zeg: B, lieverd, schat van mijn hart, dropje, grow a pair!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Fijn dat 'ie eindelijk weer eens belde. Als hij nou weer belt, zeg dan maar tegen hem dat ik vind dat hij natuurlijk dingen niet zo handig of verkeerd doet soms. Maar net zat ik op cc.com de uitreiking van de Medals of Freedom te kijken, en wat was dat weer een verademing na de kaalslag van die vorige stoethaspel. Met andere woorden: wees streng voor Obama, maar wat mogen we ook ontzettend blij zijn met hem in plaats van die vorige of dat mens dat nu steeds zo hard lelijke en domme dingen tegen hem schreeuwt. Zij die vanuit haar huis Rusland kan zien.

JV

11:03 a.m.  

Een reactie posten

<< Home