zaterdag, juli 31, 2010

Zomergasten


Het idee dat het zaterdag is ontbreekt, ja zelfs het gevoel van middag sneuvelt in de voortdurende jet-lag, maar er is gelukkig wel de herhaling van zomergasten. Het is een aardig spelletje onder hele en halve luelen: was het goed of niet?

Jan Marijnissen is de ideale zomergast. Jelle Brandt Corstius een zeer goede spreekmeester. Of ze elkaar hebben begrepen is maar zeer de vraag.

Emotie en religie, dat is zo ongeveer de samenvatting. Het eerste klopt bij beiden en verklaart voor een deel het gewraakte gebrek aan vrouwen in de uitzending. Mannenemotie, daar ging het over en dus ging het er eigenlijk niet over. Mooi is dat.

Maar van religie heeft JBC absoluut geen kaas gegeten. Grappig dat steeds benadrukt wordt dat Marijnissen niet gelovig is. Daar schuilt een wel heel propositionele opvatting van geloof achter. Nee, God bestaat niet, maar dat doet er volstrekt niet toe.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

When I origіnally commеnted I clicked the "Notify me when new comments are added" сhесkbοx аnd noω еach time а cоmmеnt is added Ι gеt ѕеνeгal emaіls with the same commеnt.
Is thегe any way yοu сan геmoѵe
my motherѕ ԁаughter from that seгvice?
Thankѕ!

my wеb blog: Great Boobs

3:52 p.m.  
Blogger jasonbob said...

goyard bags
moncler outlet
yeezy 500
steph curry shoes
balenciaga speed
air jordan
nike kyrie 5
lebron 16
longchamp
off white jordan 1

4:19 a.m.  

Een reactie posten

<< Home