woensdag, januari 21, 2009

Pro Geert


Geert Wilders wordt wellicht vervolgd. Als ik Gerard Spong blij zie doen op de treurbuis slaat de schrik al om mijn hart. Gerard is blij, er is iets ernstig mis gegaan. Ik word er een beetje stout van: Nou, daar kunnen die moslims best blij me zijn, met die vergelijking. Ik vond 'Mein Kampf' zo slecht nog niet.

Nee lezer, daar heeft u helemaal geen mening over, want dat boek heeft u nog nooit gelezen. Ik ook niet, want dat mag niet in Nederland. Hier bepaalt de overheid zo af en toe wat wel en niet gelezen mag. Of gezien. Ik kan het weten, want ik ben acht jaar lang lid geweest van de Nederlandse Filmkeuring.

Geheel volgens de principes van het recht: je mag alles publiceren, of vertonen, en dan bepaalt de rechter wel of het door de beugel van het politieke fatsoen kan. Vergelijkt Geert de Koran met 'Mein Kampf'? Foei. Taakstraf. En tien zetels winst.

Geert zaait haat. Dat komt waarschijnlijk omdat hij haatdragend en in de war is. Ik vind dat je daar voorzichtig mee moet zijn, met haat, al ben ik soms ook in de war. Mag je die haat dan opschrijven? Ja natuurlijk wel. En misschien niet. Maar Fitna, kom op zeg! Maak het nou niet groter dan het niet is! Tien zetels minstens. Allah zij ons genadig!

Tussen Jood en niet Jood kan niets anders
bestaan dan het onverbiddelijke „jij of ik”!
Ik besloot echter, politicus te worden.


Ja lezer, dat is hem. 'Mein Kampf' staat integraal in de Nederlandse vertaling online. Weet u ook waar? Op radioislam.org

3 Comments:

Blogger Xander Michiel Beute said...

Heb erg moeten lachen om Dijkshoorn in DWDD. "Geert Wilders zegt sorry: "Ik wil voor de vergelijking van de Koran met Mein Kampf graag aan alle Duitsers mijn excuses aanbieden."

11:12 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Gerard Spong is de ware farizeeër in deze zaak. Hij was het immers, die in mei 2002 samen met Oscar Hammerstein een aanklacht indiende tegen een aantal politici en journalisten (o.a. Thom de Graaf en Marcel van Dam) wegens ‘het aanzetten tot haat’ tegen… Pim Fortuyn. Fortuyn had in De Volkskrant (9-2-2002) o.a. het volgende gezegd: ‘als ik het juridisch rond zou kunnen krijgen, dan zou ik gewoon zeggen: er komt geen islamiet meer binnen! Maar dat kan ik niet rond krijgen. De islam is achterlijk, ik zeg het maar, het is gewoon een achterlijke cultuur.' Daarop riep Paul Rosenmöller: ‘Dat is niet gewoon rechts, dat is extreem-rechts!’ Thom de Graaf haalde Anne Frank van stal om zijn afschuw te uiten over Fortuyn. Journalist Job Friso plaatste Fortuyn in de hoek van extreem-rechts door in het Nos-journaal te zwaaien met het partijprogramma van de Centrum Democraten van Janmaat.

Spong en Hammerstein deden aangifte op basis van het zogeheten ‘haatzaai-artikel 137d uit het wetboek van strafrecht’, zo meldde NRC Handelsblad. Er kan geen twijfel over bestaan dat degenen die destijds anti-Fortuyn waren, wegens diens anti-islam-houding (het was een deel van het motief van Volkert van der G. om Fortuyn te vermoorden), nú degenen zijn die zich om dezelfde reden keren tegen Wilders. Maar waar Spong in 2002 de ‘anti-islam haatzaaier’ Fortuyn verdedigde tegen diens ‘haatzaaiers’, daar kiest de Gerard Spong van 2008/2009 ronduit partij voor de ‘Fortuyn-haatzaaiers’ van tóen, door zijn huidige aangifte tegen Wilders. Haatzaaien tegen Wilders mag van Spong wel, terwijl Wilders uitspraken over de islam en moslims toch zeer verwant zijn aan die van Fortuyn.

De aangifte werd in juni 2002 door het OM afgewezen, omdat Artikel 137d niet van toepassing zou zijn. Dat artikel wordt nú wel toegepast op Wilders. Haatzaaien tegen een politicus wegens diens politieke gedachtegoed mócht; haatzaaien tegen een bevolkingsgroep wegens haar religieuze gedachtegoed, dat mocht en mag niet. Of eigenlijk: haatzaaien uit naam van een godsdienst mág; je tégen die haatzaaiende en menshatelijke godsdienst verzetten – een godsdienst die doordrenkt is van haat jegens joden, christenen, ongelovigen, afvalligen, vrouwen en homoseksuelen – , dat mag niet.

Het is beslist geen toeval dat je Hitlers Mein Kampf integraal kunt downloaden van een islamitische website.

Soedish Vn

4:52 p.m.  
Anonymous USpace said...

.
A good Dutchman translated this for me:

De Koran moet niet verboden worden. Mein Kampf is niet een 'heilige boek', maar het mag niet worden verboden, maar je moet kunnen bekritiseren de idioten die mee eens.

Zoals u wellicht vermoedt, Geert Wilders is GEEN racist. Hij is gewoon tegen de out-of-control immigratie en tegen immigranten die niet assimileren, en degenen die beat Gays en verkrachting niet-islamitische vrouwen niet worden afgedekt.
Hij is ook zeer sterk tegen degenen die doden van hun eigen dochters en zusters voor hun 'familie eer'.
.
absurd thought -
God of the Universe says
don't criticize religions

just use Christian words
substitute for Islam's words

.
hier is een absurde gedachte --
Supreme uw God weet
Christus was een pedofiel

en een verkrachten terroristische
het omzetten van slaven door het zwaard
.
Moslims zijn niet een 'ras' toch, ze zijn aanhangers van een religie / ideologie en de Sharia wet.
De meeste moslims zijn zelfs niet-Arabieren, die in de weg, is ook niet een 'Race'.

Die hun plicht is volgens de Koran, het verspreiden van de sharia-wetgeving over de hele aarde. Het kan nemen 100-200 jaar, als ze slagen.

Is dat de aard van de wereld je wilt voor je grote-Grand kinderen groot-Grand kinderen? Een Taliban Planet? Ik wed niet.
Moslims zijn de grootste slachtoffers van de islam. Wilders is niet tegen moslims, hij is tegen het islamitisch fundamentalisme.

Lees de Koran, maar wees voorzichtig, want de Koran verbiedt niet-moslims uit lezen.

Ik vraag me af waarom.

Deze is groot, dit is REAL BIG! Spread the word op de wereld iedereen! De EU Mandarijnen de lijn! Als dit gaat naar de rechter, hoe veel meer van het publiek zal zich bewust worden van deze tirannie?

Alle echte vrijheid begint met de vrijheid van meningsuiting. Als er geen vrijheid van meningsuiting, dan kan er geen echte vrijheid.

De christenen en joden niet oproerbeheersing wanneer iemand maakt plezier van Christus of joden. Mensen moeten leren te beschaafd, en ter verantwoording te roepen wanneer zij niet. Moslims opgenomen.

Geert Wilders is een held verspreiding van de pijnlijke waarheid. Hij moet beschermd worden!
.
hier is een absurde gedachte --
Supreme uw God zegt
Christenen zijn een ras

liefhebbers van het joodse ras
en de vreedzame boeddhistische race

.
absurde gedachte --
God van het heelal wil
Islam voor iedereen

aan roemrijke leven
slavernij en dienstbaarheid

.
absurde gedachte --
God van het heelal zegt
outlaw Zelfverdediging

bloot gewelddadige misdrijven
wordt geacht haatdragende

.
absurde gedachte --
God van het heelal zegt
beslissen om uw ras

gewoon veranderen religies
uw godsdienst is uw ras
.
USpace
.
Alle echte vrijheid begint met de vrijheid van meningsuiting. Zonder vrijheid van meningsuiting kan er geen echte vrijheid.
.
Filosofie van Liberty Cartoon
.
Help Halt Terrorisme Vandaag!!!
.
:)
.

6:32 a.m.  

Een reactie posten

<< Home